De første tanker ...

Oprettet d. under Der var en gang...

Velkommen til min blog og tak fordi du har lyst til at læse med.

Mit navn er Louise og jeg er indehaver af Mon Aventure. For at starte sådan heeeelt fra begyndelsen, så betyder Mon Aventure "mit eventyr" og dette ... det første blog indlæg er kun den spæde start på et lang, spændende og eventyrligt eventyr om en helt almindelig pige (Ja, synes dame eller kvinde, lyder så gammelt) ... Så dette er et eventyr om en pige som drømmer store drømme, som drømmer om at være sin egen lykkesmed, og drømmer om at skabe et univers til modebevidste og modige kvinder, som tør skille sig ud. 

Det har nok altid lagt lidt i kortene at jeg på et eller andet tidspunkt i mit arbejdsliv skulle springe ud som selvstændig, den lyst har længe spiret i min mave, ja så længe jeg næsten kan huske - men hvornår er det helt rigtige tidspunkt at kaste sig ud i sådan et projekt og kommer det helt rigtige tidspunkt nogensinde? Og hvorfor skal man ovehovedet gå og vente i måneder og ja måske år ... på et tidspunkt som måske aldrig nogensinde rigtig kommer af sig selv? Tålmodighed er nok heller ikke lige min favorit disiplin, det hele skal helst være sket igår og sådan er jeg næsten i alt hvad jeg springer mig ud i af projekter.. og det kan nogle gange både være godt og skidt! ... Den globale pandami øgede heller ikke lige frem mængden af tålmodighed, fordi lige pludselig fandt man (= som i jeg) ud af hvor små vi mennesker egentlig er og hvor meget man skal huske at nyde de ting og den frihed vi har - fordi lige pludselig, var den hverdag vi kendte til, pludselig væk ..... Men altså ..  pludselig en dag, faktisk midt i den globale pandemi og midt i en barsel med vores tredje barn, så kom de første tanker om Mon Aventure til mig, og hvad der så lige gjorde at jeg besluttede, at nu skulle det altså være NU, det ved jeg ikke helt præcis - men min mavefornemmelse sagde ihvertfald at jeg muligvis var på rette vej i forhold til hvad Mon Aventure skulle blive til ..... 

 

Forsættelse følger ...... 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar