Julegaveideer til hende 2021

Oprettet d. under Inspiration og gaveideer

 

Julen er snart over os og julen er, traditionen tro, den tid på året hvor vi forkæler hinanden lidt ekstra.

Men hvad er den perfekte gave? Uha, vi kender godt dilemmet, man vil bare gerne finde det helt rigtige, men hvad skal det være? Mangler du lidt inspiration, måske til dine egne julegaveønsker eller søger du lidt hjælp til at udvælge den perfekte gave til en helt speciel person i dit liv? Så har vi her samlet året 6 bedste julegaveideer til hende. Dette gaver som uden tvivl vil bringe glæde og lykke.

 


1

 

Parfumerne fra ærlig er økologiske og dansk produceret, derudover er de renset for de 26 mest almindelige allergi fremkaldende stoffer. De findes i tre forskellige varianter og kan købes i enten 100 ml eller den praktiske taske størrelse 15 ml. 

 • P1 = Duften i denne parfume fra bringer en friskhed og mildhed med sig, en klassisk duft som er frisk, rund og feminin.
  Noterne er pæoner, kaffe, koriander og beroligende hvid musk som vækker sanserne.
 • P2 Duften i denne parfume fra ærlig er ren, umiddelbar og blomsteragtig og så er den blød og intens på samme tid.
  Rosen ledsages af lychee og jasmin samt af antydning af patchouli, vetiver og vanilje.
 • P3 = Duften i denn er en mere modige duft som skiller sig ud fra de andre (P1 og P2)
  Har man P3 på kan du være sikker på at der bliver lagt mærke til dig .
  En anderledes og spændende duft med noter af blandt andet rose, vanilje, orkide og akkorder fra praline.

Priser fra 299,- 

 2.

 

Rosemunde er et dansk designermærke til børn og kvinder. Rosemunde bestræber sig på at tilbyde kvinder over hele verden "en følelse af luksus - hver dag". De er nok allerbedst kendt for deres ikoniske silketop, som er højt elsket af rigtig mange kvinder og derfor skal den selvfølgelig også med på vores liste her.

Toppene fåes i forskellige farver, både de helt alminelige bacis farver, men også de mere sæsonbetonet farver som skifter efter årstiderne.

Uanset farve, så er vi ikke i tvivl om at en top fra Rosemunde vil skabe stor glæde   

Priser fra 299,-

 


 

3.

 

Selvom om årstiden måske ikke lige frem er oplagt til en badetur i det blå, så har vi alligevel valgt at sætte en skøn badedragt fra CPH Cartel på vores liste. 

Det er blevet utrolig populært at vinterbade og mange springer i bølgen hele året rundt, og hvorfor ikke kunne gøre det i en super lækker badedragt, der er produceret med omtanke for havet og miljøet. Er man blevet forkælet med et spa ophold, så er dette også en perfekt badedragt hertil. 

Alt bade og træningstøj fra Copenhagen Cartel er produceret af genanvendt plastik og affald som er samlet op fra havet, primært fiskenet. Disse gamle fiskenet er lavet af slidstærkt nylon, som hvis ikke de bliver samlet op, kan flyde rundt på havene i mange år og ødelægge en masse på sin vej. 

Badedragterne findes i forskellige farver og modeller. Med elegante snit, fremhæver og hylder de kvindekroppen. 

Priser fra 1080,-

 


4.

De "grønne" neglelak fra Manucurist er et sikkert hit hos de fleste. De fåes i et væld af skønne farver, så der er lidt for enhver smag. De er økologiske og produceret med op til 86 % plantebaceret ingredienser. Så kender du en som sætter pris på omtanke, og for et grønnere alternativ, så vil dette uden tvivl være en perfekt gave.    

 

 

Priser fra 125,- 

 


 

5.

Nature Footwear er et populært dansk skomærke som producere slidstærke sko, støvler og sandaler. 
Alt deres fodtøj er håndlavede i Portugal af erfarne fagmænd, som ved hvad de har med at gøre. For Nature Footwear handler det om langt mere end bare sko. Det handler nemlig om at gøre verden til noget bedre – ét skridt ad gangen. Så hvis du gerne vil give en gave som er bæredygtigt og miløjbevidst produceret, så er et par sko eller støvler fra Nature Footwear den perfekte gaveide.

Priser fra 1000,- 

 


6. 

Vaser i alle mulige afskygninger er altid et sikkert gavehit til hende som elsker indretning og nips til boligen. Hos os finder du et hav af forskellige former og farver, og du vil uden tvivl helt sikkert også være en vase i vores brede sortiment som vil bringe en masse glæde, dette kunne f.eks. være den flotte, elegante Juno vase fra House Doctor.

 

 

Priser fra 45,-  

 


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar